Laadukkaat talopaketit ja rakennuspiirustukset vaivattomasti netistä

Rakenna järkevämmin ja säästä selvää nettorahaa

Hukkaneliöt maksavat yhtä paljon kuin hyötyneliöt. Sitä kannattaa hetki ajatella.


Lupakuvat.com on moderni arkkitehtuuri- ja insinööritoimistosi netissä. Myymme myös laadukkaita ja järkevän hintaisia tilankäyttöoptimoituja talopaketteja parhailta kotimaisilta toimittajilta.

Lupakuvat.comin kautta saatte kaikista talo- ja huvilamalleistamme tai omista luonnoksistanne laadukkaat puurunkoiset talopaketit eri valmiusasteissa puu-, tiili- tai rapattavalle kivilevyverhoukselle.

Muuttovalmis-toimituksessa talonne tai huvilanne rakennetaan sorapatjasta ylöspäin valmiiksi kiinteään hintaan puusta tai harkoista, riskittömästi ja vaivattomasti sisustusmateriaaleja myöten.

Talo- ja huvilamalleistamme tai omista luonnoksistanne on saatavissa myös arvostetuimpien kotimaisten talotoimittajien harkkorakenteiset kivitalopaketit tai höylähirsi-, lamellihirsi- ja pyöröhirsipaketit. Kysy tarkemmin puhelimitse tai sähköpostitse, tai pyydä hyvä tarjous.

Uudellamaalla kaikki talomallimme ovat saatavissa myös kevytsoraharkkorakenteisina kivitaloina halutussa valmiusasteessa, ja jopa täysin valmiiksi avaimet-käteen-rakennettuina.

Vakiomalleistamme ja niiden peilikuvamalleista voit pyytää talopakettitarjouksen 24/7. Vähintään arkkitehtipiirustukset eli pääpiirustukset eli lupakuvat sisältyvät talopakettitarjoukseen. Jos haluatte yksilöllisen suunnitelman, pääpiirustusten hinta palautetaan tilattuanne ja maksettuanne talopaketin.

Voit myös tehdä talopakettikaupan ehdollisena, ehtona esim. tonttikaupan toteutuminen tai rahoitus. Kaikilla edustamillamme talopaketeilla on 10 vuoden rakennetakuu.


Talon suunnittelu nopeasti ja edullisesti

Lupakuvat.com tekee yhteistyötä usean muun rakennusalan suunnittelutoimiston kanssa. Niiden takana on vuosikymmenten kokemus ja satamäärin referenssejä. Vakiotiimimme suunnittelijat ja yhteistyökumppanimme ovat suunnitelleet vuosien varrella yhteensä yli 1 000 taloa osittain tai kokonaan. Yhteistyötalotehtaamme puolestaan ovat rakentaneet yhteensä kymmeniä tuhansia taloja.

Lupakuvat.com tarjoaa kustannustehokkaita ja tilankäytöltään mallikelpoisia rakennuspiirustuksia järkevin hinnoin. Niiden pohjalta unelmiesi talo voidaan toteuttaa edullisesti pitkästä tavarasta tai helpommin ja varmemmin jonkin edustamamme talotoimittajan kanssa. Piirustuksilla on täystakuu.

Tehokkaat ja harkitut tilaratkaisut takaavat toimivan ja viihtyisän lopputuloksen kohtuukustannuksin. Tarkalla suunnittelulla saavutetaan myös parempi jälleenmyyntiarvo, jolloin oman talon rakentaminen on taloudellisesti kannattavampaa.


Selkeää ja ammattitaitoista rakennussuunnittelua

Talomalliemme suunnittelulähtökohtia ovat selkeä ja edullinen perusrakenne sekä hukkaneliöiden minimointi. Innovatiiviset ja kompaktit tilaratkaisut ovat osittain aivan uusia.

Tehokkaaksi hiottu pohjaratkaisu on suuri etu varsinkin tiukalla budjetilla rakennettaessa. Monien talomalliemme tilat vastaavat selvästi isompien tyyppitalojen hyötyneliöitä. Lupakuvat.comin piirustuksilla säästää myös aikaa, vaivaa ja selvää rahaa, varsinkin helppona Total Kokonaispakettina.

Arkkitehtipiirustukset tai Kertalisenssi edulliseen hintaan


Veloitamme KertalisenssistäTM eli pohjaratkaisun käyttöoikeudesta 300 euroa + alv./ asunto.

Voit printata ja jakaa talomalliemme markkinointikuvia ja -piirustuksia vapaasti paitsi kaupallisiin tarkoituksiin.

Halutessanne teemme omista luonnoksistanne (oma itse tehty pohjapiirustus omakotitalosta tai huvilasta) tai talotehdasmuunnoksesta tarjouspyyntöpohjakuvan, tai varsinaiset pääpiirustukset ja muut tarvittavat piirustukset. Kannattaa pyytää hyvä yksilöllinen tarjous kokonaispaketista.

Mikäli ette halua itse tehdä luonnoksia, voimme suunnitella koko talon alusta alkaen toivomustenne mukaisesti, aivan kuten muutkin arkkitehtitoimistot mutta edullisemmin, koska meillä on kevyempi kustannusrakenne.

Pääpiirustuspakettiin sisältyvät viralliset pohjapiirustukset, hormipiirustus, leikkauspiirustukset sekä julkisivupiirustukset neljästä suunnasta. Asemapiirustus toimitetaan sovittaessa, ja niitä teemme myös muiden talotehtaiden taloihin.

Lisäksi ovat saatavissa energiaselvitys ja energiatodistus, rakennepiirustukset, halutessanne värijulkisivupiirustukset sekä LVIS-piirustukset. Valikoimaamme kuuluvat myös 3D- ja VR-mallinnukset ja -kuvat.


Paras räätälöity talopaketti tai talo pitkästä tavarasta


Talon runkomateriaalit, julkisivutyyli ja kattomuoto voidaan valita haluamiksenne.

Vakiomalliemme pohjapiirroksia voidaan myös muuttaa mitoitukseltaan ja yksityiskohdiltaan, jos perusmalli ei sovellu tontillenne tai perheellenne sellaisenaan. Tontin rakennusoikeus voi rajoittaa talon kokoa, tai ehkäpä haluatte talon suurempana, tai peilikuva suunnitelmasta sopii ilmansuuntiin ja ympäristöön paremmin.

Huomatkaa, että kaikki tarvittavat rakennuspiirustukset maksavat yhteensäkin vain muutaman prosentin rakennusprojektinne kokonaiskustannuksista. Tarkasta suunnittelutyöstä voi kuitenkin koitua yli kymmenkertainen hyöty - sekä viihtyisyyttä, rakennuskustannuksia että jälleenmyyntiarvoa ajatellen. Eikä tämä ole pelkkä mainoslause.

Viralliset arkkitehtipiirustuksemme maksavat vain saman verran kuin yksi hukkaneliö. Uskallamme myös väittää, että edustamiemme talopakettien hinta-laatu-suhde on tilaratkaisutkin huomioon ottaen ehkäpä markkinoiden paras.