Työpaikat/ Ota yhteyttä

Nimi
Puhelin
Sähköposti

Juuri nyt Lupakuvat.com etsii pystytysporukoita ympäri maata asentamaan Järkitalo talopaketteja ja precut-perusrunkopaketteja. Paras suosituksenne on aikaisempi menestyksekäs yhteistyö talopakettiasennuksista muiden talotoimittajien kanssa. Laatuvaatimuksemme ovat korkeat, ja edellytämme myös täsmällisyyttä. Teillä on oma toiminimi laskutusta varten, palkkaus urakkapohjainen.

Etsimme lisäksi oma-aloitteista ja sinnikästä etämyyjää markkinoimaan laatujohtajien talopaketteja ja korkeatasoisia rakennuspiirustuksia potentiaalisille asiakkaille valmiista tietokannoista provisiopalkkauksella. Sopii sivutyöksi rakennusalaa tuntevalle ja myyntirutiinit hallitsevalle sanavalmiille ja vastuuntuntoiselle ammattilaiselle, joka tulee hyvin juttuun ihmisten kanssa. Tukenasi ovat maan parhaiden talo- ja huvilabrändien luja maine ja Lupakuvat.comin sekä yhteistyökumppaniemme hyvät verkkosivustot. Rakennusalan koulutus ja kokemus ovat eduksi, ansiotaso tuloksen mukaan. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro monisanaisesti itsestäsi, mieluimmin ensin sähköpostitse. Asuinpaikkakuntasi ei ratkaise.

Etsimme myös arkkitehtia tai rakennusarkkitehtia suunnittelemaan yhdessä muun tiimimme kanssa uusia talo- ja huvilamalleja sekä pääsuunnittelijayhteistyöhön. Jos olet luova, ahkera, kunnianhimoinen ja haluat näyttää kyntesi, ota ihmeessä yhteyttä ja tartu tulevaisuuden mahdollisuuteesi. Lupaamme, että luovuutesi pääsee oikeuksiinsa. Lähetä viesti, siitä kaikki alkaa.

Olen kiinnostunut Järkitalo asennustöistä
Olen kiinnostunut etämyyjän tehtävästä
Olen kiinnostunut arkkitehdin tehtävistä
Viesti