Jatkuva takuutuotto 8,0% Lupakuvat Suomi Oy:n osakkeista ilman kuluja

Oman pääoman tuotto velkavivulla jopa yli 20%Ennakkomarkkinointi


Lupakuvat.com ja Tonttioptimointi.com -verkkosivustoja ylläpitävä Lupakuvat Suomi Oy järjestää 2020 osakeannin. Se on tarkoitettu rahastoja tai pörssiosakkeita parempaa, vakaampaa ja varmempaa sijoitustuottoa etsiville. Yleisöantiin yhdistetään suunnattu osakeanti strategisesti tärkeille tahoille ja toimijoille. Annin teknisestä toteutuksesta sähköisesti vastaa Fundu/ FundingTool.

Osakeannin tarkempi ajankohta ja ehdot ilmoitetaan myöhemmin molemmilla verkkosivustoilla. Tarkoituksena on tuoda sijoittajien merkittäviksi oman pääoman ehtoisia äänivallattomia B-sarjan osakkeita, joille maksetaan vuosittain 8,0 prosentin kiinteä osinkotuotto voitonjakokelpoisista varoista. Jos tilikauden voitto ei olisi riittävä, maksetaan erotus myöhemmin 8,0% korkoineen. Lisäksi yrityksen yhtiökokouksessa voidaan päättää 1-6 prosentin lisäosingosta tilikauden tuloksen mukaan.

Käyttämällä velkavipua oman pääoman tuottosi voi olla selvästi suurempikin. Jos esimerkiksi 60% sijoitussummasta on matalakorkoista lainaa, on oman pääoman tuottosi ennen veroja 20% miinus lainan hinta.

80% lainoituksella oman pääoman tuotto olisi huimat 40% miinus lainan korot ja kulut. Jos lainan osuus sijoituksestasi olisi tuo 80% ja lainan todellinen vuosikorko 4,0%, oman pääoman tuottosi olisi 24% miinus verot. Vastaavasti 90% lainoituksella oman pääoman tuotto olisi 44% lainan korot ja kulut vähennettyinä ennen veroja.

Riski kasvaa aina lainarahaa sijoitettaessa, mutta niinhän se kasvaa myös saman verran omaa rahaa yhteen ja samaan kohteeseen ilman hajautusta sijoitettaessakin. Jokaisen sijoittajan on määriteltävä itse oma riskinsietokykynsä ja arvioitava itse kohteen riskitaso faktojen perusteella.


Merkittävien osakkeiden määrä ja merkintähinta päätetään myöhemmin yrityksen ylimääräisessä yhtiökokouksessa. Minimisijoitus tulee olemaan 100 €. Merkinnästä tai hallinnoinnista ei peritä mitään kuluja. Osakkeille on tarkoitus järjestää myös toimivat jälkimarkkinat sijoittajien exitin turvaamiseksi.

Sijoituksen turvallisuutta parantaa ja riskitasoa pienentää oleellisesti se, että yhtiön pääomat tullaan sijoittamaan pääosaltaan potentiaalisiin tontteihin ja muihin kiinteistöihin pääkaupunkiseudulla. Se vastaa pitkälti reaalivakuutta sijoituksille.

Velkavipuvaikutuksella ja aktiivisella kiinteistökehityksellä päästään tavanomaista parempiin tuottoihin, mikä varmistaa yhtiön kyvyn maksaa luvatut osingot myös pitkällä aikavälillä ilman vaaraa pääomarakenteen heikkenemisestä.

Osakeannin taustalla on tarve taata yhtiön käyttöön riittävästi pääomaa tulevaa vahvaa kasvuvaihetta ja uusia liiketoimintamalleja varten. Lupakuvat Suomi Oy on panostanut strategisista syistä voimakkaasti oman talomalliston kehittämiseen.

Yhtiö on luonteeltaan kasvuyritys, jonka liikevaihto ja arvo voivat nousta lyhyellä ja/ tai keskipitkällä aikavälillä dramaattisestikin. Lupakuvat Suomi Oy:n arvioitu liikevaihto seuraavalla tilikaudella on oleellisesti nykyistä suurempi.


Esitemateriaalin osakeannista voi tilata jo ennakkoon sähköpostitse Lupakuvat Suomi Oy:n sähköpostiosoitteesta info@lupakuvat.com. Esitteen tilaaminen ei sido eikä velvoita mihinkään.

Osakeantiesitteestä selviävät tarkemmin myös yhtiön tulevaisuudensuunnitelmat ja -näkymät.


Kaikki oikeudet pidätetään.Katso myös verkkosivustomme www.tonttioptimointi.com


Lupakuvat.comin palvelut ammattilaisille

Lupakuvat.com tarjoaa ammattirakentajille monia palveluja, jotka helpottavat ja nopeuttavat projektisuunnittelua ja rakennuskohteen markkinointia. Erillis-, pari- ja rivitalotuotantoon on useita valmiita kustannustehokkaita ja myyviä pohjaratkaisuja, joissa on otettu huomioon kannattavuus ja muut rakentamisliiketoiminnan keskeiset näkökohdat.

Lupakuvat.comin pohjaratkaisuja voidaan muunnella kooltaan, mitoitukseltaan, varustelultaan ja yksityiskohdiltaan, ja perusratkaisuja voidaan tarpeen mukaan myös yhdistellä pari- ja rivitaloiksi. Voimme räätälöidä perusmalliemme lisäksi aivan uusia pohjaratkaisuja ja julkisivuja, jolloin saatte hyvät, toimivat ja järkevät rakennuspiirustukset hankalammillekin tonteille helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Arkkitehtipiirustusten lisäksi toimitamme myös rakenne- ja perustussuunnitelmia sekä sähkö- ja LVI-piirustuksia. Halutessanne voitte tilata meiltä esimerkiksi huoneselitykset, kalusteluettelot ja myös markkinointimateriaalia.

Toimitamme sovittaessa tasokkaita 3D-mallinnuksia huoneistojen sisänäkymistä ja taloista ulkoapäin, väritettyjä julkisivupiirustuksia sekä markkinointitekstejä. Luonnollisesti huoneistoista on saatavissa myös selkeät ja vakuuttavat mustaseinäiset tai värilliset markkinointipohjakuvat.

Myös hinnoittelupolitiikkamme on houkutteleva. Rakennuspiirustuksista myönnetään reilut ammattilaisalennukset, jos asuinrakennuksia tulee samaan kohteeseen useampia kuin yksi. Tämä koskee myös kimpparakentamista.

Voitte pyytää tarjouksen precut-runkopaketeista, tai tarjouksen täydellisemmistä talopakettitoimituksista myös pari- ja rivitaloihin, jolloin 10 vuoden rakennetakuusta vastaa talotehdas. Hinta on erittäin kilpailukykyinen, ja talotoimituksen takana on tällöin Suomen arvostetuimpien talotoimittajien vankka kokemus ja osaaminen.

Tarjouspyyntö ei maksa mitään. Uudistuotannon tekeminen helpottuu huomattavasti, jos runkotyöt jättää talotehtaalle.


Rinnakkaissivustot rakennusliikkeille ja talopakettitoimittajille


Tarjoamme rakennusliikkeille ja talotehtaille mahdollisuutta lisätä koko Lupakuvat.comin talomallisto (nyt yli 200 mallia) linkitettynä omiin kotisivuihin eri näköisenä omana tai kokonaan brändineutraalina rinnakkaissivustona.

Tämä avaa täysin uusia mahdollisuuksia myyntiin, markkinointiin ja asiakashankintaan sekä liikevoiton kasvattamiseen kannattavasti. Lupakuvat.comin koko talo- ja huvilamallisto on tällöin kuin teidän omanne täysillä rinnakkaisoikeuksilla kaikkeen liiketoimintaan paitsi itse mallistokokonaisuuden tai sen osien jälleenmyyntiin.

Lähiaikoina omakotitalo-, paritalo-, rivitalo-, luhtitalo- sekä mökki- ja huvilamallistomme tulevat laajenemaan entisestään. Rinnakkaissivuston liisaajana ja haltijana saatte kaikki uutuusmallit veloituksetta täydennykseksi nettisivuillenne.

Myös 3D-kuviin tullaan panostamaan voimakkaasti samalla kun mallisto monipuolistuu. Lähitulevaisuudessa yhä useammasta mallista julkaistaan pohjapiirroksen lisäksi myös tyylikäs 3D-kuva auttamaan markkinoinnissa.

Rinnakkaissivuston laskutus tapahtuu liikevaihtoonne suhteutetulla edullisella kuukausiveloituksella. Rinnakkaissivuston liisaajat saavat kaikki varsinaiset rakennuspiirustukset Lupakuvat.comilta kauppiasnettohinnoin, jotka ovat alemmat kuin kuluttaja-asiakkaiden alennetut hinnatkaan.


Rinnakkaissivusto talomalleineen saattaisi antaa merkittävän piristysruiskeen myyntiinne kannattavuudesta tinkimättä. Malliston lisääminen ja sitä kautta uusien tarjouspyyntöjen hankkiminen on tuottavuuden ja liikevoiton kannalta paljon viisaampaa kuin mitkään alennukset, jotka syövät katetta.


Talovalmistajille uutuusmalleja

Myymme myös talo- ja huvilamalliemme piirustusten vuosilisenssejä talopakettitoimittajille. Kyseessä ovat rinnakkaislisenssit, joilla talotehdas saa määräaikaiset tai jatkuvat käyttöoikeudet sovittuihin pohjaratkaisuihimme. Valmistaja voi tällöin lisätä mallit sellaisinaan tai toiveittensa mukaisesti muunneltuina mallivalikoimaansa ja markkinointimateriaaliinsa.

Kannattaa tiedustella lähemmin sähköpostitse ja pyytää edullinen kampanjatarjouksemme. Vuosilisenssimme voivat tuoda merkittävän piristysruiskeen talo- tai huvilamyyntiinne kannattavuudesta tinkimättä. Suunnittelemme tilauksesta myös täysin uusia talo- ja huvilamalleja talotoimittajille.

Juuri nyt tarjoamme vapaavalintaisen talomallin vuosilisenssiä hintaan 700 € + alv. (normaalihinta 1 000 € + alv.) ja 10 mallin vuosilisenssipakettia hintaan 5 000 € + alv. Sopimus sisältää ARK-pohjapiirustukset, markkinointipohjakuvat ja 3d-maisemataustakuvat sekä rajoittamattoman myyntivolyymin. Huomattuanne talomalliemme potentiaalin, voitte halutessanne jatkaa sopimusta erikoisehdoin.
Jättivoitot TonttioptimoinnistaTM maanomistajille

Varsinkin suurempien tonttien ja maa-alueiden arvoa ja toteutuvaa kauppahintaa on monessa tapauksessa mahdollista nostaa kymmenillä tai jopa sadoilla tuhansilla euroilla kaavoituksella tai laatimalla hyvä tonttikohtainen esisuunnitelma. Maanomistajille ja tonttien myyjille tämä tarjoaa edellytykset huomattaviinkin lisätuloihin helposti ja vaivattomasti.

Lupakuvat.com pystyy näkemään ja tunnistamaan maa-alueen tai tontin potentiaalin ja mahdollisuudet. Tonttikauppa on usein hidasta, ja saattaa kulua vuosiakin ennen kuin tontti löytää ostajansa, jos asioita ei vauhditeta. Passiivinen pelkän tontin tai raakamaan myynti sellaisenaan tarkoittaa yleensä lopulta myös huonoa hintaa siltä ainoalta kiinnostuneelta.

Aktiivinen TonttioptimointiTM ja tarkat esisuunnitelmat nostavat toteutuvaa kauppahintaa, mutta voivat myös helpottaa ja nopeuttaa myyntiä ratkaisevastikin. Lupakuvat.comilta löytyy keinot ja ideat rakentamattomien ja osittain rakennettujen kiinteistöjen huomattavaankin arvonnostoon nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Jos esimerkiksi paras tontista saatu tarjous on ollut 200 000 euroa, saatetaan kohde myydä myöhemmin Lupakuvat.comin suunnitelmilla jalostettuna muutamassa kuukaudessa 250 000 eurolla. Lisävoitto on myyjille myös verovapaa, jos samalla kiinteistöllä sijaitseva vanha vähintään 2 vuotta omassa käytössä ollut asuinrakennus myydään samanaikaisesti.

Referenssejä pyydettäessä.

TonttioptimointiTM, Tonttioptimointi PlusTM, KiinteistöoptimointiTM ja Kiinteistöoptimointi PlusTM ovat Lupakuvat Suomi Oy:n tavaramerkkejä.


Kiinteistönvälittäjille myyntiapua

Kiinteistönvälittäjille tarjoamme esisuunnitteluapua ja konsultointia varsinkin useamman asunnon tonttikohteisiin. Usein tontista olisi saatavissa huippuhinta ja vieläpä nopeasti, jos välittäjällä olisi tarjota korkeatasoinen suunnitelma rakennuspaikan hyödyntämisestä järkevimmällä tavalla.

Talotehtaiden tai meidän valmismalleista ei läheskään aina löydy sopivia talomalleja suoraan, vaan asunnot joudutaan suunnittelemaan tontin erityispiirteiden mukaan.

Piirustuksiin ja suunnitteluun paneutuminen tulee moninkertaisesti takaisin parempana kauppahintana, myyntiajan lyhentymisenä ja työtuntien säästönä. Voimme suunnitella tonttikohtaisesti optimaaliset talot/ talopaketit ja myös tehdä niistä hyvän tarjouksen, mikä helpottaa ja nopeuttaa usein ratkaisevasti tonttikokonaisuuden myyntiä.

Toimitamme lisäksi markkinointitekstejä ja Premium-tason pohjapiirroksia myyntikohteista kiinteistönvälittäjille.


Arkkitehdeille ja insinööreille myyntikanava

Otamme sitoumuksetta välitettäviksi arkkitehtien ja rakennusalan insinöörien aikaisempia talosuunnitelmia. Jos olet osaava ammattilainen ja sinulla on onnistuneita aikaisempia töitä, älä epäröi tarjota piirustuksiasi täydennykseksi Lupakuvat.comin valikoimaan.

Se maksaa vain pienen vaivan ja kohtuullisen provision toteutuneista kaupoista. Saatat näin saada huomattaviakin lisätuloja, koska sivustomme tarjoaa sinulle erittäin hyvän näkyvyyden maksutta. Ja jos sinulla on myös 3D-kuvia töistäsi, aina vain parempi. Ota ihmeessä yhteyttä, se kannattaa ihan kirjaimellisesti!


Pääsuunnittelijoille ja vastaaville mestareille

Pääsuunnittelijalla on ratkaiseva rooli rakennushankkeen koordinoinnissa ja lopputuloksen onnistumisessa. Siksi tarjoamme pääsuunnittelijoille yhteistyömahdollisuuden jo heti hankkeen alkuvaiheessa asiakkaan kanssa talomallia valittaessa. Näin päädytään varmimmin kaikkia osapuolia tyydyttävään ja pääsuunnittelijankin kannalta järkevään ja vaivattomaan ratkaisuun.

Etsimme myös pääsuunnittelijoita, vastaavia mestareita ja muita rakennusalan ammattilaisia sivutoimisiksi edustajiksi talopaketeille ja piirustuksillemme. Jos asia kiinnostaa, lähetä ystävällisesti vapaamuotoinen sähköpostiviesti toimenkuvastasi sekä yhteystietosi sähköpostiosoitteeseemme.Oikeus muutoksiin pidätetään.